Eindelijk weer winst voor MO15-2

Gepubliceerd: donderdag 21 maart 2024 | 7:37

Zaterdag 16 maart mocht MO15-2 uit tegen DCV. Met drie nieuwe speelsters lijkt het team van Sanne, Patty en Danny weer even de draai te moeten vinden op het veld. Nog duidelijk niet goed op elkaar ingespeeld wisten de meiden van MO15-2 in deze competitie nog geen wedstrijd te winnen of zelfs gelijk te spelen. In Krimpen tegen DCV leek het tij gekeerd en maakte Lucienne al vroeg in de wedstrijd de 0-1. Hoewel onze meiden altijd moeite hebben om 9 tegen 9 te spelen, waren het toch zij die de leiding namen.

Naomi versterkte de voorsprong door de 0-2 mooi in te schieten. De teams waren goed aan elkaar gewaagd: door twijfel van keepster Nynke wist DCV de stand op 1-2 te maken en vlak voor rust kwam de gelijkmaker na een ingooi van DCV.
Na rust wist Lucienne binnen enkele seconden al te scoren: 2-3! Door een blessure bij de tegenpartij en het ontbreken van wissels, gingen de ploegen 8 tegen 8 verder. Het bleef spannend tussen de twee partijen en Lucienne wist met het volgende doelpunt de stand op 2-4 te zetten.

De tweede helft werd vervolgd met een paar gevaarlijke acties van de meiden DCV, maar nu wist Nynke de bal knap uit het doel te houden. Aan de andere kant van het veld tikte Naomi de bal alsnog in na een poging van Lucienne: 2-5! DCV hield het spannend door daarna onze keepster twee keer uit te spelen en te scoren, maar bij het eindsignaal bleef het bij die 4-5 en pakten de meiden van Zwervers MO15-2 de winst! Heerlijk dat ze de reeks verloren wedstrijden doorbroken hebben met een welverdiende overwinning!