Zwervers-1 verliest van kampioenskandidaat, Zwervers-2 met de hakken over de sloot.

Gepubliceerd: zondag 24 maart 2024 | 8:40

Koploper Spartaan ’20 kwam op bezoek en wist met 0-2 te winnen.
In de eerste helft kreeg de ploeg uit Rotterdam-Zuid een aantal kansen welke niet werden benut, mede door goed keeperswerk van Devin van Opstal.
Zwervers kreeg net voor rust een goede kans op de 1-0, maar de inzet van verdediger Niels Ambtman ging net niet over de doellijn. Ruststand 0-0.
In de tweede helft speelde onze mannen met de wind in de rug,maar dat leverde echter geen voordeel op. Spartaan'20 wist na rust twee keer te scoren en liet zien dat deze ploeg een stukje verder is dan Zwervers en derhalve terecht heeft gewonnen.

Zwervers: Devin van Opstal; Niels Ambtman (Desley Swinkels), Mike Groeneveld, Jason Postema ©, Sergiano Lion a Kong; Helber Vasconcelos Furtado, Fouad Musaui (Levron Raphael), Joshua Dos Santos Monteiro Vieira (Jorginho Pietersz); Melivai Krolis, Max Hoornweg, Giovanni Santos Boaventura (Mohamed Belali)

Man of the Match: Devin van Opstal.

Dinsdagavond speelt Zwervers een oefenwedstrijd tegen VV Brielle, waar onze trainer voor het komende seizoen, Marco Jalink, de oefenmeester is, aanvang 20:30 uur.

Op zaterdag 6 april speelt Zwervers om 15:00 uur de volgende competitie wedstrijd tegen Pelikaan op Sportpark Bakestein in Zwijndrecht

Zwervers-2 won de best lastige thuiswedstrijd van Neptunes Schiebroek met minimale cijfers.
Zwervers begon goed aan de wedstrijd, had het beste van het spel en kreeg in de eerste helft verschillende kansen maar verzuimde om te scoren. Pas net voor rust maakte Swendly Albertus uit een prachtige aanval de 1-0.

De tweede helft werd het iets minder bij Zwervers en kreeg Neptunes Schiebroek zelfs in het begin van de eerste helft een 100% kans die gelukkig naast werd geschoten. Doordat Zwervers het niet afmaakte bleef Neptunes Schiebroek in de wedstrijd. En wat vaak gebeurd gebeurde nu ook. Neptunes Schiebroek kreeg in blessure tijd een enorme kans op de gelijkmaker doordat de scheidsrechter een (terechte) penalty gaf aan Neptunes. Gelukkig werd deze strafschop knap gestopt door keeper Matthew Vieira en kwam Zwervers met de schrik vrij. Doordat ook CKC won van SVS blijft het ongemeen spannend. (zie de stand hieronder).

Op 6 april speelt Zwervers de uitwedstrijd tegen Blijdorp. Aanvang 11:30 uur.