Nieuwsflits-3-2024.

Status veld 3 en trainingsschema seizoen 2024-2025

De renovatie van veld 3 verloopt voorspoedig. De planning is dat het veld gebruiksklaar is op vrijdag 10 mei. En als alles meezit misschien wel een paar dagen eerder. Vanaf dat moment zullen we direct enkele trainingen naar het veld verhuizen zodat het veld zo snel mogelijk "ingespeeld" wordt.

Inmiddels is er al op basis van het aantal teams een concept trainingsschema gemaakt voor het seizoen 2024-2025. Zoals je kunt zien hebben we door het extra veld veel meer ruimte. We kunnen nu ook de wachtlijst bij de jeugd grotendeels wegwerken. Dit schema kan nog veranderen als het aantal teams gaat wijzigen. Klik hier voor het trainingsschema.

Einde trainingen en start nieuwe seizoen

Het wedstrijdschema van de KNVB houdt rekening met inhaalwedstrijden en nacompetitie tot en met het weekend van 15 en 16 juni. De zomervakantie is van 13 juli t/m 25 augustus 2024. De Capelle Bokaal (voor heren-1/2 en JO19-1) is op zaterdag 10 augustus. De bekercompetitie begint in het weekend van 31 augustus/1 september. De stop en de start van de trainingen is als volgt vastgesteld:

STOP Trainingen

• Door de jeugd en de recreatieve senioren (inclusief het G-team) kan getraind worden tot en met vrijdag 21 juni.
  • De selectie heeft de laatste training op donderdag 30 mei. Tenzij er nacompetitie moeten worden gespeeld.

START trainingen

• De herenselectie start op zaterdag 3 augustus met de trainingen. JO19-1 start in de week van 5 augustus (ivm Capelle Bokaal)
  • Alle overige jeugdteams en recreatieve senioren (inclusief het G-team) starten in de week van 21 augustus.

Klik hier voor de speeldagenkalender van de KNVB voor het seizoen 2024-2025.

Bijzondere ledenvergadering op 24 mei 2024

Zoals al aangekondigd op de Algemene ledenvergadering in november 2023 komt er een bijzondere ledenvergadering waarin we de contributie voor het seizoen 2024-2025 gaan vaststellen.

Deze vergadering zal worden gehouden op vrijdag 24 mei van 19:00 - 19:30 uur.

Naast het vaststellen van de contributie zal er ook een investeringsvoorstel worden gedaan voor een extra loods voor onze onderhoudsploeg en voor de verbouwing van de huidige loods tot vergaderzaal/presentatieruimte en uitbreiding van de kledingshop.

Nieuwe seizoen krijgt iedereen een nieuw wedstrijdtenue!

Binnenkort ontvangen we de 1200 nieuwe wedstrijdtenues die speciaal voor ons zijn ontworpen en gemaakt door Robey. Geen geplakte logos meer maar geweven of in de stof gedrukt.

De kledingcommissie gaat de voorbereidingen treffen voor het uitreiken van dit tenue aan al onze leden. Dat wordt natuurlijk een machtige operatie maar het resultaat zal bij aanvang van het seizoen helemaal top zijn. Naast het wedstrijdtenue (shirt met korte mouwen) krijgen alle leden ook eenmalig een paar nieuwe kousen. Op de foto hiernaast het nieuwe wedstrijd tenue voor de spelers en voor de keepers. Het wordt prachtig!

U13 CUP: Toernooikrant, parkeren, toegangskaarten in de voorverkoop.

De Toernooikrant
De toernooikrant is klaar en zal twee weken voor het toernooi worden verspreid in Capelle aan den IJssel. De krant zit in de sealbag waar ook de huis aan huis blaadjes inzitten. Je kunt de digitale versie al bekijken. Klik hier voor de toernooikrant 2024

Parkeren
19 en 20 mei is de 30e editie van de U13 CUP. De voorbereidingen zijn al weken in volle gang. We verwachten weer veel toeschouwers en doen dan ook een oproep aan alle Zwervers leden die willen komen omdat vooral met de fiets of lopend te doen.

Toegangskaarten in de voorverkoop
Degenen die de rij bij de ingang willen vermijden kunnen nu al toegangskaarten (bandjes) kopen op de club. Uitsluitend bandjes voor twee dagen zijn in de voorverkoop voor € 9 (i.p.v. € 10 aan de poort).

Jeugdtrainers en scheidsrechters gezocht voor het nieuwe seizoen

Jeugdtrainers
Voor het nieuwe seizoen zijn we op zoek naar enthousiaste jeugdtrainers. Ook al heb je geen ervaring maar vindt je het leuk om een team te begeleiden en te trainen dan ben je welkom. Onze hoofden van de  jeugdopleiding maken jou snel wegwijs en leren jou de kneepjes van het vak. Heb je interesse stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scheidsrechters
Voor zowel wedstrijden op een heel en half veld zijn we op zoek naar scheidsrechters. Vanaf 15 jaar ben je van harte welkom om wedstrijden te fluiten. Je ontvangt per wedstrijd een vergoeding (€ 7,50 voor een wedstrijd op een half veld en € 15 voor een wedstrijd op een heel veld). Ook als je geen ervaring hebt ben je welkom. Onze scheidsrechtercoördinatoren zullen jou natuurlijk begeleiden. Heb je interesse? Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opzeggen lidmaatschap? Laat het ons vóór 15 juni weten!

Natuurlijk willen we graag dat je bij CVV Zwervers blijft voetballen. Maar als je overweegt om te stoppen laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Dit omdat we voor veel leeftijdsgroepen een wachtlijst hebben.
Opzeggen kan alleen via het digitale opzegformulier.

Vul het het opzegformulier in en zeg per welke datum je wilt stoppen. Dit formulier moet je uiterlijk 15 juni invullen omdat je anders weer een jaar lid bent van de club en dus contributieplichtig bent.

Klik hier voor het digitale opzegformulier.

Activiteiten agenda

Hieronder de belangrijkste evenementen voor de komende periode.

1. 30ste editie van de U13 CUP: 19 en 20 mei 2024
  2. Bijzondere ledenvergadering: Vrijdag 24 mei van 19:00 tot 19:30 uur.
  3. EK-QUIZ in de kantine: Vrijdag 24 mei 2024 om 20:00 uur.
  4. Alle competitie- beker en inhaaldata van het komend speelseizoen kun je vinden in de speeldagenkalender van de KNVB. Klik hier voor de speeldagenkalender.