Zwervers-2 speelt belangrijke wedstrijd tegen Alexandria'66-2

Gepubliceerd: vrijdag 10 mei 2024 | 6:56

Zwervers-2 speelt zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen Alexandria’66. Met nog twee wedstrijden te gaan staat Zwervers op de eerste plaats met drie punten voorsprong op CKC-2. Zwervers heeft een beter doelsaldo dan CKC (17 doelpunten verschil).
Bij winst op Alexandria’66 is het kampioenschap zo goed als binnen. Als Zwervers morgen wint en CKC wint niet van NOC Kralingen (morgen aanvang 12:00 uur) dan is het kampioenschap morgen al een feit.

Zwervers is heel dichtbij een prachtige prestatie. Daarom is de wedstrijd morgen erg belangrijk. De uitwedstrijd ging moeizaam maar won Zwervers met 3-5.

Volgende week speelt Zwervers de uitwedstrijd tegen VVOR-2. Aanvang 12:00 uur.

Zwervers-1 heeft een vrij weekend. Volgende week staat de alles of niets wedstrijd tegen De Zwerver uit Kinderdijk op het programma. Aanvang: 14:30 uur

Hieronder de stand bij Zwervers-2.