JO13-1 wint 2-daagse Hermes DVS International Youth CUP U13

Gepubliceerd: maandag 17 juni 2024 | 20:24

CVV Zwervers JO13-1 heeft het seizoen sterk afgesloten door het internationale toernooi bij Hermes DVS in Schiedam op hun naam te schrijven.

Op zaterdag 15 juni waren de poulewedstrijden tegen het organiserende Hermes DWS (1-0 winst), het Deense Aarslev Blodklub (1-0 verlies) en sv Parkhout uit Nieuwegein(1-0 winst). Met aanvallend voetbal en veel kansen pakte JO13-1 de tweede plaats in de poule en voelden de jongens dat er op de finaledag kansen waren om hoog te eindigen.

Extra gemotiveerd omdat Seweryn met een gekneusde hand zondag niet mee kon doen, streden de jongens tot de laatste minuut. Nu werd wel gewonnen van de Denen (3-1) en was met zes punten uit drie wedstrijden de eerste plaats de beloning voor de strijd, passie en aanvallende intenties van JO13-1.

Super gedaan jongens: We doen het samen, niet alleen!