Skip to main content

Veteranen spelen internationaal toernooi in Luxemburg

Gepubliceerd: maandag 01 juli 2024 | 21:55

Op 28 juni 2024 zijn de spelers van Veteranen-1 van CVV Zwervers als afsluiting van het seizoen 2023/2024 een weekend naar de Luxemburgse Ardennen gegaan. Om precies te zijn in Hoffelt. We hebben met zijn allen een 24 persoons huisje gehuurd met alle gemakken voorzien. Jacuzzie, tafelvoetbaltafel, pooltafel en een echte TV room met grote bank erin.

Naast dat we een ontspannen weekendje hadden gepland heeft onze speler Mark Santcroos geregeld dat we mee konden doen met het Veteranen 35+ toernooi in het Stade Henri Lamborelle van AS Wincrange. Door onze deelname kreeg het toernooi een andere wending en werd het ineens een internationaal toernooi.

Uiteindelijk zijn we van de acht deelnemende teams op de 5de plaats geeindigd. Na het toernooi terug naar het huisje en het vochtgehalte uiteraard weer ruimschoots aangevuld tijdens de BBQ, het verblijft in de jacuzzi en tijdens het kijken van de wedstrijden van het EK.

Nu op naar volgend jaar. Zal het weer Luxemburg worden? Of wordt het Frankrijk of Spanje. Wie zal het zeggen. De Veteranen-1 gaan waar zij nodig zijn.

Mijn dank aan al mijn spelers van Veteranen-1 voor een, mag ik wel zeggen, zeer geslaagd weekend. En wat een wereldteam.

Anton Rolfes