Skip to main content

Heren-1 sluit eerste trainingsweek goed af!

Gepubliceerd: maandag 08 augustus 2022 | 15:58

Heren-1 sluit eerste trainingsweek af met een ochtendtraining en gezamenlijke lunch. Ons vlaggenschip trainde deze week al op maandag, dinsdag en donderdag en heeft zaterdag de eerste week afgerond met een ochtendtraining. Hoofdtrainer Rody van Hemert had deze ochtend 24 man tot zijn beschikking waardoor er goed getraind kon worden in de 11 tegen 11 vorm waarbij de weekdoelstelling centraal stond. Uiteraard was er naast het conditionele en tactische aspect ook ruimte voor een dolletje waarbij een aantal pechvogels vanaf 11 meter beschoten werd door winnende teamgenoten.

“We hebben een goede eerste week kunnen draaien. Ik zie een leergierige groep waarbij de sfeer er al goed in zit. We hebben uitstekend kunnen trainen op de tactische speelwijze en de intensiviteit die hieraan gekoppeld is. Ook maken de talenten die meetrainen een hele goede indruk. Erg fijn dat de club ons kon voorzien van een goede lunch, daar mogen we de vrijwilligers erg dankbaar voor zijn, op naar de tweede week” , aldus Rody van Hemert.

Kort fragment waarin te zien is hoe verliezers worden "bestraft":

Aanstaande zaterdag (13/8) speelt heren-1 de eerste oefenwedstrijd thuis tegen Neptunes Schiebroek. Aanvang 12:30 uur. Zondag 14 augustus speelt heren-2 zijn eerste oefenwedstrijd thuis om 12 uur tegen SVH-1.