Erik Stekelenburg "Klaverjasmeister" 2023/2024. Erik Berkhout wint darttoernooi.

Gepubliceerd: zaterdag 30 maart 2024 | 12:20

Erik Stekelenburg mag zich Klaverjasmeister 2023-2024 noemen. Op de laatste klaverjasavond wist hij met overmacht het verschil te maken en daardoor Duncan Scheper, Hans van Meer en Rinus Koorn definitief achter zich te laten. De volledige einduitslag zal binnenkort in dit bericht geplaatst worden.

Het tweede darttoernooi werd gewonnen door Erik Berkhout. Teunis Roos werd tweede en initiatiefnemer Kevin den Boer eindigde als derde. Met 24 spelers en vijf borden was het een gezellige drukte. De combinatie met het klaverjassen maakte het een uiterst gezellige en levendige avond.

Onze vrijwilligers van de bar en keuken zorgden uitstekend voor de hapjes en de drankjes waardoor het zeer aangenaam toeven was.