CVV Zwervers opent U13 CUP 2024 tegen Atletico Madrid

Gepubliceerd: zaterdag 30 maart 2024 | 14:10

De loting is gedaan en de poule-indelingen zijn bekend. CVV Zwervers speelt de openingswedstrijd tegen Atletico Madrid. Een prachtig affiche. Verder zitten Club Brugge en AZ in de poule bij Zwervers.

Opening met volksliederen
Voordat de openingswedstrijd wordt gespeeld is de officiële opening van het toernooi. Om stipt 10:45 uur zullen de teams worden voorgesteld en de volksliederen van de zeven aanwezige nationaliteiten worden gespeeld. Daarna zal de wethouder het toernooi openen.

Uitslagen en standen volgen via Tournify (website of app)
Dit jaar kan iedereen waar ook ter wereld de uitslagen en standen volgen via Tournify.nl/live/u13cupcvvzwervers.
Klik hier voor de poule-indeling en het volledige wedstrijdschema. Je kunt ook de barcode scannen en direct naar de U13 CUP pagina gaan.

Je kunt ook de Tournify app op je telefoon downloaden via de appstore/google play. Als je de app hebt gedownload zoek je op “U13 CUP Capelle” en je vindt ons unieke toernooi. Alle uitslagen en standen heb je dan gedurende het toernooi in de hand. De poule indeling en het wedstrijdschema staan er al in.

Je kunt ook zien welke sponsoren ons hebben geholpen het toernooi mogelijk te maken.

Hieronder het Tournify-logo en het openingsscherm van de Tournify website en app. Als je erop klikt zie je direct de website met alle toernooigegevens.