U13 CUP 2024. Wat je echt even moet lezen.

Gepubliceerd: zondag 05 mei 2024 | 10:33

Zondag 19 en maandag 20 mei hopen we op goed weer, veel publiek en jeugdwedstrijden op hoog niveau. Dat laatste zou gelet op het deelnemersveld zeker goed moeten komen. Ons eigen Zwervers team heeft een goede voorbereiding gehad en is klaar voor de openingswedstrijd tegen Atletico Madrid.

Hieronder staan een paar zaken die belangrijk zijn om te weten.

Zondag 19 mei 10:45 uur: Opening
De opening van het toernooi zal worden gedaan door waarnemend burgemeester Cor Lamers onder leiding van Kasper Luchtmeijer. De teams zullen worden voorgesteld en de volksliederen van de 7 landen zullen worden gespeeld. Omdat het de 30ste editie is zal de opening extra feestelijk zijn. Na de opening starten de eerste wedstrijden. Op veld 1 speelt Zwervers tegen Atletico Madrid en op veld 2 speelt Club Brugge tegen AZ.

De Toernooikrant en het jubileummagazine
De toernooikrant is klaar en zal binnenkort worden verspreid in Capelle aan den IJssel. De krant zit in de sealbag waar ook de huis aan huis blaadjes inzitten. Je kunt de digitale versie al bekijken. Klik hier voor de toernooikrant 2024
Het jubileummagazine dient tevens als programmaboekje en zal bij de entree worden meegegeven.

Parkeren
19 en 20 mei is de 30e editie van de U13 CUP. De voorbereidingen zijn al weken in volle gang. We verwachten weer veel toeschouwers en doen dan ook een oproep aan alle Zwervers leden en belangstellende die uit de buurt komen omdat vooral met de fiets of lopend te doen.

Toegangskaarten in de voorverkoop
Degenen die de rij bij de ingang willen vermijden kunnen nu al toegangskaarten (bandjes) kopen op de club. Uitsluitend bandjes voor twee dagen zijn in de voorverkoop voor € 9 (i.p.v. € 10 aan de poort).

Vriendenbord
Het vriendebord in de kantine heeft een recordopbrengst opgeleverd. Met 108 deelnemers is € 6.660 opgehaald. Daarmee zijn de vrienden van de U13 CUP, naast de Gemeente, de grootste sponsor van het toernooi. Wil je zien wie er allemaal Vriend is? Klik dan hier. Mocht je nog vriend willen worden dan kan dat nog steeds.

Uitslagen en standen via Tournify
Volg tijdens de toernooidagen de uitslagen en standen. Via www.tournify.nl/live/u13cupcvvzwervers kun je de uitslagen en standen van het toernooi volgen. De poule-indeling en de wedstrijdplanning is al bekend. Je kunt ze hier al bekijken.
Ook kun je de Tournify app op jouw telefoon downloaden via de appstore/google play. Als je de app opent kun je zoeken naar U13 CUP Capelle aan den IJssel. Je hebt dan het hele toernooi in je eigen hand. Inclusief de digitale toernooiposter en het toernooireglement. Het Tournifylogo wordt ook voor de app gebruikt. Zie hieronder.