G-team kampioen!

Gepubliceerd: zondag 12 mei 2024 | 10:21

Op een zonovergroten Sportpark Couwenhoek stond op 11 mei de laatste competitiewedstrijd van ons G-team gepland tegen FC ’s-Gravenzande G1. Op het hagelnieuwe veld 3 werd door CVV Zwervers het seizoen met een 5-0 overwinning in stijl afgesloten.
De wekelijkse trainingen waren goed terug te zien in het spel van het G-team. Prachtige aanvallen werden afgewisseld met effectief verdedigen en een paar fraaie reddingen van de keeper.

Met 25 wedstrijdpunten uit 10 wedstrijden kan het team met trots terug kijken op een mooie serie wedstrijden en het kampioenschap in de 1e klasse-E. Een absolute teamprestatie!

Waar het voor de winterstop vaak spannend was of er voldoende spelers beschikbaar waren om de wedstrijden door te kunnen laten gaan, hebben we gelukkig de afgelopen maanden de nodige nieuwe leden mogen verwelkomen. Zij zijn snel ingepast in het team en hebben mede bijgedragen aan dit mooie resultaat.

Met dit enthousiaste team kijken we met vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen.

Hieronder een paar foto's.