JO17-1 kampioen na krappe overwinning op FC Oudewater

Gepubliceerd: maandag 13 mei 2024 | 14:39

Op zaterdag 11 mei stond de wedstrijd FC Oudewater JO17-2 tegen CVV Zwervers JO17-1 op het programma. Het was de één na laatste wedstrijd van dit seizoen. Bij winst stonden we acht punten los van de 2e plaats en zijn dan niet meer in te halen. Het was een zeer moeizame wedstrijd. Het mooie weer en de zenuwen speelde parten bij het afmaken van de kansen.
Vele kansen kwamen maar werden helaas niet benut. Aan het begin van de tweede helft was het moment daar. Het verlossende doelpunt viel eindelijk. Het werd gemaakt door Ian Hose, via een assist van Zesireo Langvreugd.
Er volgende nog een aantal mooie kansen en de vele oeh’s en aah’s gingen over het veld. Onze keeper wist de nul te houden waardoor de eindstand 0-1 was voor Zwervers JO17-1.
De spelers en trainers renden juichend het veld op na het laatste fluitsignaal.

Gefeliciteerd Caner, Mitchell, Yassine, Wagner, Atje, Ian, Reaghean, Rijandrik, Zesireo, Djilano, Demy, Ahmed, Jarnelison, Carlos, Kayra, Jayson en Noah met dit behaalde kampioenschap. Ook de trainers Robert en Danny en onze vlagger Timo gefeliciteerd.

Op naar de laatste wedstrijd thuis !