Dwight Robinson, Robert Eckmeyer en Omar Sonder halen VC1 diploma!

Gepubliceerd: zaterdag 25 mei 2024 | 9:08

4 mei 2024 was het zover: Drie van onze trainers hebben met succes de Voetbalcoach 1 (VC1) cursus van de KNVB gevolgd en zijn vanaf nu dus ook officieel gediplomeerd.
Als club zijn we trots dat we weer drie trainers met een diploma erbij hebben. Doelstelling van de club is om zoveel mogelijk trainers te hebben die deze cursus hebben gevolgd. In aanloop naar deze cursus hadden onze trainers, Dwight Robinson, Robert Eckmeyer en Omar Sonder eerst de JVC cursus op onze club gevolgd. Wij nodigen hiermee ook onze huidige trainers uit om deze route te bewandelen.
De cursussen geven jou als trainer een mooie basis waardoor trainer zijn alleen maar leuker wordt. Voor jezelf maar ook voor de teams die je traint.
Dwight, Robert en Omar hebben deze opleiding als zeer leerzaam ervaren en zijn oprecht blij dat ze de kans hebben gekregen die opleiding te volgen. Het hebben van gediplomeerde trainers is welhaast een voorwaarde om het niveau van de club verder omhoog te brengen.

Mannen gefeliciteerd!

Klik hier voor meer informatie over de VC-1 cursus.