Jan Sala (G-team) speelde zijn laatste wedstrijd!

Gepubliceerd: maandag 03 juni 2024 | 9:04

Jan Sala heeft afgelopen zaterdag zijn afscheidswedstrijd gespeeld. Jan heeft vele jaren in het G-team gespeeld. Veelal als betrouwbare laatste man. De laatste jaren heeft Jan langzaam afgebouwd maar was nog wel zeer betrokken bij het G-team. Zaterdag was dan eindelijk zijn officiele afscheidswedstrijd.

In een mix-wedstrijd van Zwervers G , Lekkerkerk G en aangevuld met good old Peter Bosman hebben de mannen Jan een mooie afscheidswedstrijd gegeven. Een van de hoogtepunten was de rode kaart die scheidsrechter Cor Kortlever aan het einde aan Jan gaf. Jan ging onder applaus van het veld.

Jan, dank voor al jouw jaren bij het G-team. We hebben van je genoten en hopen dat je nog lang als toeschouwer het G-team zal blijven volgen.