Skip to main content

Leuke afsluiting JO12-3

Gepubliceerd: donderdag 30 mei 2024 | 17:30

Omdat het einde van het seizoen nadert hebben de trainers besloten de kinderen van de CVV Zwervers JO12-3 te trakteren op een patatje. De moeder van Jake (Joyce Kruithof) was zo lief om de patatjes te frituren voor ons en het team.

De JO12-3 is begonnen als JO8-3. Alle afgelopen seizoenen zijn de kinderen in hetzelfde team gebleven. Wel af en toe eentje naar een hoger team, maar toch zijn de meeste bij elkaar gebleven. En dit is ook wel te merken aan de band die ze hebben opgebouwd de afgelopen jaren.

Doordat deze kinderen komend seizoen naar de JO13 gaan en de trainers niet meegaan hebben we ervoor gekozen om afgelopen 23 mei 2024 een patatje te gaan eten met ze. Dit ter afsluiting van het seizoen. Tevens hebben we de mooie medailles uitgereikt die ze vanuit CVV Zwervers gekregen hebben en tot slot hebben we die enorme bekers aan de kinderen gegeven die de ouders hadden betaald.

Namens de trainers wil ik iedereen bedanken voor de hoeveelheid lol die we gehad en gemaakt hebben. Het was een superleuke ervaring. Geniet ook straks van elkaar en het spelletje als jullie beginnen aan jullie 6de seizoen bij elkaar.

Ook de ouders bedankt voor jullie support en vertrouwen in ons als trainers. Dank ook dat jullie er heel vaak bij waren.

Anton Rolfes, John Kruithof en Bart Acda

Hieronder de foto’s van de spelers van CVV Zwervers JO12-3