Skip to main content

Vacatures

Voor het nieuwe seizoen hebben we nog een paar vacatures. Het zou geweldig zijn als er mensen zijn die zich voor een van deze vacatures aanmelden. Meld je aan en help de club!

  1. Scheidsrechters voor zowel jeugd als seniorenwedstrijden (ook als je geen ervaring hebt ben je welkom). Scheidsrechters die een wedstrijd fluiten op een heel veld krijgen een vergoeding van € 15 en voor het fluiten van een wedstrijd op een half veld staat een vergoeding van € 7,50. Ben je geïntereseerd? Stuur dan een mail naar de scheidsrechterscoördinator: Cor Kortlever.

  2. Hulp in de keuken (hoeft zeker niet elke zaterdag en ook geen hele dag). We willen graag een grotere groep vrijwilligers die in een roulatiesysteem ingezet kunnen worden. Interesse? Vrijwilligers in de keuken ontvangen een vergoeding van € 3,50. Stuur een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  3. Gastheer, gastvrouw bij het wedstrijdsecretariaat. Het is niet iedere zaterdagochtend, maar aan de hand van een rooster zal er gerouleerd worden. Werkzaamheden bestaan uit het ontvangen van de bezoekende teams en de teamleiders ontvangen in de commissiekamer en spelers doorsturen naar de kleedkamer cq de kantine of tent. Mocht je meer willen weten? Stuur dan een mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  4. Hulp bij de kledingcommissie. Ook hier willen we graag een grotere groep vrijwilligers waardoor we middels een roulatiesysteem het werk kunnen verdelen. Een soort flexibele schil van mensen die willen bijspringen als het nodig is. Meer informatie kun je krijgen bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  5. De sponsorcommissie zoekt personen die actief mee willen helpen om meer bedrijven te vinden die Zwervers willen ondersteunen. Dus heb je een netwerk, ben je creatief en wil je helpen om het sponsorbestand verder uit te bouwen? Neem dan contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  6. Elftalleider en grensrechters gezocht voor de herenselectie. Voor het komend seizoen is de herenselectie op zoek naar een grensrechter en elftalleider voor heren-2 en naar een grensrechter voor heren-1. Meer informatie over de functies kun je krijgen bij This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  7. Asssistenttrainer voor Zwervers 1 en Zwervers-2. Voor het seizoen 2024-2025 zijn we voor zowel Zwervers 1 als Zwervers-2 op zoek naa een enthousiaste en ervaren asssistent trainer. Voor meer informatie kun je contact opnemen met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  8. Trainer bovenbouw. We zijn op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer voor de JO17-1 met een VC diploma (voorheen UEFA C). Interesse? Neem contact op met onze hoofden opleiding: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Klik hier voor meer informatie.

    Help de club en meldt je aan voor één van deze functies.