Skip to main content

CVV Zwervers partner van de jeugdopleiding van Sparta!

Gepubliceerd: Tuesday 12 September 2023 | 14:14

Op 22 augustus 2023 hebben we een overeenkomst getekend waarin CVV Zwervers is toegetreden tot het netwerk van partners van Sparta Rotterdam. Dit is door Sparta Rotterdam wereldkundig gemaakt door het onderstaande persbericht. 

We vinden dat we met deze samenwerking een extra impuls geven aan onze jeugdafdeling waarbij zowel de jeugdtrainers als spelers kunnen gaan profiteren van deze mooie samenwerking. 

Wij kijken uit naar de samenwerking met Sparta en gaan er vanuit dat we hiermee onze jeugdafdeling naar een hoger plan kunnen tillen.

Namens het bestuur,

Ger Jacobs 

**** Persbericht Sparta Rotterdam 12 september 2023 ****

Sparta Rotterdam bindt CVV Zwervers als nieuwe partner van de jeugdopleiding

CVV Zwervers is toegetreden tot het netwerk van partners van de jeugdopleiding van Sparta Rotterdam. De vereniging uit Capelle aan den IJssel tekent een verbintenis tot 2025 met de Kasteelclub. Zwervers is een vereniging met meer dan 850 leden. Tevens is de club bekend van de jaarlijks terugkerende internationale U13 CUP, met onder andere deelnemende topploegen als Paris Saint Germain, FC Barcelona en Manchester United. Het eerste elftal van CVV Zwervers is sinds enkele seizoenen overgestapt van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en komt nu uit in de tweede klasse, waar het Alexandria ’66, een andere partner van de jeugdopleiding, tegenkomt.

Namens Sparta Rotterdam reageert Angelos Kerasavopoulos, coördinator samenwerkingen, op het toevoegen van CVV Zwervers aan het partnernetwerk van de jeugdopleiding: ‘CVV Zwervers heeft, mede door de organisatie van de U13 CUP, een grote regionale uitstraling en een sterke jeugdafdeling. We zijn daarom ook verheugd deze Capelse vereniging te kunnen binden, omdat ook in Capelle aan den IJssel veel Spartanen wonen en we hiermee die connectie nog beter kunnen leggen. De komende tijd gaan we met elkaar veel kennis en ervaringen uitwisselen, die uiteindelijk bijdragen aan de kwalitatieve groei van Zwervers als vereniging. Wij kijken er naar uit om hier ons steentje aan bij te kunnen dragen als club.’

“Voor CVV Zwervers betekent de samenwerking met Sparta meer mogelijkheden om de jeugdopleiding verder te ontwikkelen. Samenwerken binnen het begeleiden van trainers en het beter maken van spelers geeft onze jeugd een betere kans om door te stromen naar Sparta en ons eerste elftal” aldus Hoofd Opleiding Michael Groeneweg.

Op de foto van links naar rechts: Michael Groeneweg (Hoofd Opleiding), Gerard Nijkamp (Technisch directeur Sparta), Ger Jacobs (Voorzitter), Angelos Kerasavopoulos (Coördinator samenwerkingen Sparta) en Ronald Streijl (Jeugdvoorzitter).