Skip to main content

Sponsoropties-Sophiapakketten

Vanwege de samenwerking met Sophia hebben we speciale Sophia-sponsorpakketten samengesteld. Hieronder een toelichting op de drie pakketten. 

Sponsoropties-Reclameborden

Hieronder staat ons aanbod reclameborden. Inmiddels is CVV Zwervers in het bezit van een prachtig LEDscherm dat zeer dominant langs het hoofdveld staat. In combinatie met een fysiek reclamebord kan er ook geadverteerd worden op dit mooie scherm. Erg opvallend tijdens de wedstrijden aanwezig. Hieronder de tarieven:

  • Fysiek reclamebord van 3 meter: € 600 voor twee jaar. Toeslag voor vermelding op LED-scherm bedraagt € 200 per jaar. 
  • Fysiek reclamebord van 6 meter: € 1000 voor twee jaar. Toeslag voor vermelding op LED-scherm bedraagt € 200 per jaar. 

Sponsoropties-U13 CUP

De U13 CUP is uniek in Nederland! Het is een groot internationaal toernooi voor spelers onder de 13 jaar. Jaarlijks bezoeken meer dan 3000 bezoekers dit evenement. Dit toernooi, waar veel grote clubs aan deelnemen, kan niet zonder sponsoren. Bedrijven en particulieren kunnen op verschillende manieren dit toernooi steunen, namelijk:

  • Door VRIEND te worden van het toernooi. Voor € 60 (particulier) of € 120 (zakelijk) kun je vriend van het toernooi worden en komt jouw naam of de naam van het bedrijf een heel jaar lang op het (digitale) bord in de kantine van CVV Zwervers.
  • Door een ADVERTENTIE te plaatsen in het Jubileum-magazine (inclusief toernooiprogramma) voor de derdigste editie. Klik hieronder voor de opties.
  • Door een BANNER te nemen die een jaar lang blijft hangen langs veld 1 en 2 van CVV Zwervers. Prijzen van de banner zijn afhankelijk van het formaat (€ 400 - € 800 per jaar). Banner kan ook in combinatie met een uiting op het LED-scherm langs het hoofdveld. Hieronder de huidige banner die rond 1 mei 2024 (vóór het toernooi) zal worden vervangen.