Skip to main content

(Club)webshop

Alle kleding uit het kledingplan van CVV Zwervers is uitsluitend te verkrijgen bij de kledingcommissie (kledingshop). Dat geldt zowel voor de wedstrijdkleding, de trainingskleding als de kleding voor de trainers.De kleding uit het kledingplan voor spelers staat hier. De kleding wordt in bruikleen gegeven aan de leden en aan de trainers.

Mochten er leden of trainers zijn die extra exemplaren willen hebben dan kan dat. Tegen betaling kunnen alle onderstaande kledingstukken los worden bijbesteld en afgerekend bij de kledingcommissie. Het spreekt voor zich dat in die gevallen de kleding dan eigendom wordt van degene die de kleding koopt. De kleding wordt aangeboden met 20% korting. Daar komt dan nog wel het bedrukken van het Zwervers clubembleem bij. De kledingcommissie heeft alle actuele prijzen beschikbaar. 
Het is niet toegestaan om deze kleding elders aan te schaffen en te laten bedrukken met het logo van CVV Zwervers.

Naast de onderstaande kleding uit het kledingplan zijn er nog enkele andere kledingstukken die besteld kunnen worden met clublogo. Het betreft met name kleding voor naar de wedstrijd toe. Deze kunnen besteld worden via onze clubwebshop. Mocht je een sponsor vinden om een heel team aan te kleden voor deze "off pitch" kleding dan kun je het beste een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Er wordt dan een maatwerkofferte gemaakt met veelal een nog hogere korting.
Het is niet toegestaan om sponsorbenamingen op de kleding te zetten die naar de wedstrijden wordt gedragen. De club zal de betreffende sponsor compenseren met een digitale vermelding op het LED-scorebord gedurende de wedstrijden op zaterdag.

20% korting via de webshop van 11Teamsports
De Zwervers clubwebshop heeft dus uitsluitend kleding voor naar de wedstrijd. Allemaal in de kledinglijn van CVV Zwervers. Ook kun je daar een zogenaamd wit ondershirt bestellen voor onder jouw wedstrijdshirt. De webshop van 11Teamsports heeft misschien wel het grootste assortiment aan voetbalschoenen en sportkleding van Europa. Leden van CVV Zwervers krijgen daar 20% korting door bij bestellingen gebruik te maken van de kortingscode CVVZ-10.