Skip to main content

CVV Zwervers uitgebekerd!

Gepubliceerd: Monday 24 October 2022 | 11:05

Zowel heren-1 als 2 hebben zijn uitgeschakeld in het bekertoernooi. CVV Zwervers-1 verloor met 4-1 van het in de vierde divisie spelende SC Feyenoord. Heren-2 verloor met 2-1 van VV Nieuwerkerk-2.

Heren-1 speelde de eerste 15 minuten prima en ging de wedstrijd nog redelijk gelijk op, maar nadat Feyenoord de 0-1 maakte uit een geweldige omhaal van de volledig vrijstaande Junior Obiku was het eenrichtingsverkeer van Feyenoord. Verdedigend speelde Zwervers geen sterke eerste helft. Met de rust stond het maar liefst 0-3 voor Feyenoord. De tweede helft speelde Zwervers beter en ontstond er meer evenwicht. De wedstrijd eindigde in een 1-4 overwinning voor Feyenoord. Voor Zwervers scoorde Ayrton Verlaan in de 68e minuut de enige treffer. Marlon Oranje maakte na lange afwezigheid in de tweede helft zijn rentree.

Aanstaande zaterdag speelt heren-1 thuis tegen koploper XerxesDZB. Aanvang 15:00 uur. DJ Jeroen van Etten zal na de wedstrijd de muziek verzorgen.

CVV Zwervers-2 speelde een prima wedstrijd tegen VV Nieuwerkerk-2 en kwam op voorsprong door een kopbal van Joep Jacobs. Nog voor rust maakte Nieuwerkerk de gelijkmaker. Lang leek de wedstrijd op een verlenging af te stevenen. Maar 3 minuten vóór tijd schoot Nieuwerkerk uit een knap genomen vrije trap de 2-1 in de touwen.

Heren-2 speelt aanstaande zondag de uitwedstrijd tegen HBS uit Den Haag. Aanvang 10:30 uur.