Skip to main content

CVV Zwervers verwelkomt het 800ste lid!

Gepubliceerd: Saturday 29 October 2022 | 10:14

Het zat er al een tijdje aan te komen. Ons doel was om dit seizoen het ledenaantal naar 800 te brengen. En dat is deze maand gelukt. 

Yorick Christoff Sluijmers 
mag zich het 800ste spelende lid van Zwervers noemen. Een bijzondere mijlpaal voor de club. Op 17 juli 2014 werd door Wim Wiggers en Jan Verhoeven nog het 500ste lid ingeschreven. Nu iets meer dan 8 jaar later staat de teller op 800 en is CVV Zwervers verreweg de grootste voetbalclub van Capelle aan den IJssel.

Er geldt momenteel voor de meeste leeftijdscategoriën bij de jeugd een ledenstop. Alleen als er jeugdleden opzeggen kunnen we nieuwe leden plaatsen. De wachtlijst is inmiddels gegroeid tot boven de 60. We kunnen pas weer teams plaatsen als er extra ruimte komt om te trainen. Het derde kunstgrasveld waar met de gemeente en Sportief Capelle over wordt gesproken zou dé oplossing zijn voor dit probleem en dat zou ook andere organisatorische uitdagingen (afgelastingen en trainingsindelingen) doen verdwijnen.   

Yorick had al langer het idee om te gaan voetballen, maar vond dit wel erg spannend. Hierdoor heeft Yorick eerst nog even gekeken voor een andere sport. Echter na een proeftraining bij CVV Zwervers was Yorick om en is het voetbal geworden.
Naast het voetballen heeft Yorick nog meer hobby’s. Zo luistert Yorick als het slecht weer is graag naar muziek. Yorick vind Feyenoord een toffe club en vind Christiano Ronaldo erg goed met zijn trucjes die hij kan met een bal. Naast voetbal is Yorick een groot fan van de motoGP.

Hieronder de aankondiging van het 800ste lid en Yorick samen op de foto met Anton Rolfes die o.a. de coördinatie van de aanmeldingen voor z'n rekening neemt.