Skip to main content

CVV Zwervers-1 pakt verdienstelijk punt. Heren-2 verliest nipt.

Gepubliceerd: Sunday 30 October 2022 | 20:20

CVV Zwervers-1 heeft in een spannende en aantrekkelijke wedstrijd een punt gepakt tegen koploper XerxesDZB. De eerste helft speelde Zwervers met veel energie en passie en kreeg Mohamed Belali na een geweldige actie een vrije kans voor de keeper van XerxesDZB. Maar het schot spatte uiteen op de lat.

Zwervers begon de tweede helft uiterst matig en werd direct teruggedrongen. Die druk leidde tot de 0-1 voor XerxesDZB. En XerxesDZB kreeg nog een paar goede kansen op de 0-2. Het was knap hoe Zwervers zich herpakte en opnieuw energie in de wedstrijd kreeg. De doorgebroken Appie Kaba kreeg een terechte penalty van de scheidsrechter die door O'Neal Maatsen prima werd ingeschoten. 1-1.

Daarna kregen beide teams nog kansen op de winnende treffer maar was een gelijkspel een uitslag waar iedereen mee kon leven.

De jarige Rody van Hemert had graag de drie punten als kadootje mee naar huis genomen maar ondanks de enorme werklust van het team mocht dat niet lukken.

Zwervers-2 speelde tegen HBS (Houdt Braef Stant...) uit Den Haag. Het was een wedstrijd waar onze mannen het best moeilijk mee hadden. Een aantal Zwervers-spelers hadden namelijk geen antwoord op de fysieke inzet van HBS. Binnen 5 minuten stond het 1-0 voor HBS. Langzamerhand kwam Zwervers iets beter in de wedstrijd zonder echter echt kansen te creeëren. In de tweede helft scoorde HBS de 2-0 uit een corner die gegeven werd door een zeer verward fluitende scheidsrechter. De onterecht gegeven hoekschop werd prima ingekopt door de volledig vrijstaande HBS speler.

Zwervers kwam daarna iets beter in de wedstrijd en wist uit een hoekschop, via een rake kopbal van Niels Ambtman, terug te komen tot 2-1. Zwervers probeerde daarna nog wel druk te zetten maar HBS hield het achterin prima gesloten. Eindstand 2-1.

De spelers van heren-2 liepen teleurgesteld van het veld.