Skip to main content

Knap gelijkspel heren-1, heren-2 doet goede zaken!

Gepubliceerd: Monday 06 February 2023 | 13:40

CVV Zwervers-1 heeft zich knap teruggeknokt na een 0-2 achterstand. Eigenlijk had Zwervers de gehele wedstrijd het beste van het spel maar door twee scherpe counters van SHO en een tikkeltje onachtzaamheid in de Zwervers verdediging keken onze mannen met de rust tegen een 0-2 achterstand aan.
Na de rust zat het bij Zwervers achterin behoorlijk op slot en kregen we zelf een paar kansen. Een vrije trap van Niels Ambtman tikte Chereau Chobin fantastisch binnen. 10 minuten later schoot O'Neal Maatsen de bal weergeloos tegen de touwen en stond het volledig verdient 2-2. Aan het eind van de wedstrijd ontstonden er wat schermutselingen. Zowel SHO als CVV Zwervers moest nog een rode kaart incasseren.
Smet op de wedstrijd waren de zware blessures van Raoul Pinas en Giovannilson Santos.

Komende zaterdag staat de uitwedstrijd tegen De Zwerver-1 uit Kinderdijk op het programma. Aanvang: 14:30 uur.

CVV Zwervers-2 naar de 7e plaats
Heren-2 begon wat slapjes tegen SJC uit Noordwijk. Binnen 15 minuten stond Zwervers met 0-2 achter en leek het een afstraffing te gaan worden. Maar nog voor rust was de stand alweer gelijkgetrokken door doelpunten van Sharlton Sambo en Joep Jacobs.
Zwervers kwam scherp uit de kleedkamer en had het beste van het spel. En dat resulteerde in een paar mooie doelpunten van opnieuw Sharlton (2x) en Joep waardoor uiteindelijk een ruime 5-2 op het scorebord stond. Zwervers steeg door dit resultaat naar de 7e plaats.

Aanstaande zondag wacht de uitwedstrijd tegen SV Den Hoorn. Aanvang 12:00 uur.