Skip to main content

Vrijwilligers gezocht. Oproep aan alle leden.

Gepubliceerd: Tuesday 21 February 2023 | 11:56

Beste leden van CVV Zwervers, beste ouders/verzorgers van onze jeugdleden,

In het pinksterweekend - zondag 28 en maandag 29 mei – vindt voor de 29ste keer ons geweldige internationale toernooi voor spelers onder de dertien jaar plaats: de U13 CUP. Op dit moment hebben we al elf van de in totaal twaalf deelnemers weten vast te leggen. Topclubs als Paris Saint Germain, Borussia Dortmund, Feyenoord en Ajax staan weer op ons toernooiaffiche. Heel erg blij zijn we met de komst van Dinamo Kiev uit de Oekraïne.

Om het toernooi georganiseerd te krijgen, is een commissie al vanaf augustus 2022 bezig met allerlei zaken die onlosmakelijk verbonden zijn met zo’n evenement: clubs vastleggen, voldoende inkomsten bij elkaar brengen, accommodatie voor de ploegen en het vervoer regelen enzovoort. We zitten wat dat betreft goed op schema.

Om zo’n toernooi goed te laten verlopen, kom je er echter niet met alleen maar een toernooicommissie. We hebben echt heel veel vrijwilligers nodig tijdens het pinksterweekend. Van de inrichting van het sportpark tot aan het opruimen op dinsdag toe. Het belangrijkste zijn natuurlijk de wedstrijddagen zelf. Dan mag er niets mis gaan.

Gelukkig hebben we al een behoorlijk aantal vrijwilligers bereid gevonden om de broodnodige ondersteuning te verlenen, maar het zijn er echt nog lang niet voldoende. Vandaar dat ik namens de organisatie een beroep op jullie doe:

Help ons om van het toernooi weer een geweldig evenement te maken en meld je aan als vrijwilliger.

We zoeken bijvoorbeeld mensen om een paar uur op te treden als parkeerwacht. We hebben per dag van 08:00-15:00 uur eigenlijk twee ploegen nodig die elkaar kunnen afwisselen. Vele handen maken wat dat betreft licht werk. We zoeken verder mensen die kunnen bijspringen in de lunchtent en bij de bevoorrading. We kunnen ook nog mensen gebruiken in de keuken en zo zijn er nog de nodige klussen waar we nog niet genoeg mensen voor hebben.

Degenen die de club een warm hart toedragen en die een handje willen helpen, kunnen zich aanmelden door mij een mailtje te sturen: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Geef ook aan op welke dag(en) je wilt helpen, hoe lang je wilt helpen en wat je zou willen doen.

Telefonisch informatie inwinnen kan ook. Mijn mobiele nummer is 06-44340665. Je kunt ook terecht bij Cor Kortlever (06-34997394).

Met vriendelijke groeten,

namens de toernooicommissie,

Arthur Roza