Skip to main content

Het 1e succes van 2024 is al behaald!

Gepubliceerd: Sunday 07 January 2024 | 14:59

Ondanks dat de winterstop nog niet eens is afgelopen, heeft CVV Zwervers in het nieuwe kalenderjaar al het 1e succes behaald.

Nieuwjaarsbijeenkomst
Zaterdag 6 januari was van 16:00 tot 20:00 uur de Nieuwjaarsbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst hebben we de normale tarieven voor de drank gehanteerd waarbij we 50% van de opbrengst zouden doneren aan Vrienden van het Sophia. Hieronder de boodschap tijdens de bijeenkomst.

Ondanks het feit dat vele aanwezigen bezig waren met hun "Dry January" heeft dit initiatief uiteindelijk een mooie donatie van in totaal € 756,58 opgeleverd. Bijzondere waardering hierbij ook voor het zangduo Good Company die spontaan ook hebben bijgedragen aan dit mooie doel.
Het bedrag is inmiddels aan de Vrienden van het Sophia overgemaakt en zal worden gebruikt voor de verdere ontwikkeling van het 3D-printen van medicijnen.

Hieronder een afbeelding van de donatiebevestiging.

Was je helaas verhinderd om de nieuwjaarsbijeenkomst bij te wonen maar wil je toch een bijdrage leveren aan de Vrienden van het Sophia? Klik dan hier.

Doneer voor medicijnen uit een 3D printer
Zieke kinderen moeten vaak medicijnen innemen. Soms meerdere keren per dag. Het toedienen van medicijnen aan kinderen brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Medicijnen zijn vaak niet lekker en sommige pillen zijn te groot om gemakkelijk door te kunnen slikken. De apotheek in het Erasmus MC Sophia Kinderziekenhuis werkt aan kindvriendelijke oplossingen. Met jouw bijdrage steun je de verdere ontwikkeling van het 3D-printen van medicijnen. Met deze veelbelovende techniek kan het Sophia in de nabije toekomst medicijnen aanpassen op de behoefte van elk kind!