Skip to main content

Zwervers-1 op trainingskamp in Torremolinos

Gepubliceerd: Thursday 08 February 2024 | 17:17

Zwervers-1 gaat dit jaar op trainingskamp naar Torremolinos. Je zou kunnen zeggen dat het trainingskamp op een goed moment komt omdat we niet veel lager op de ranglijst kunnen staan. Dat biedt dus perspectief. Het kan na de vier dagen in Torremolinos alleen maar beter worden. De vier dagen staan in het teken van trainen, een wedstrijd spelen, teambuilding, individuele gesprekken en natuurlijk het nodige vertier. In dit bericht houden we de liefhebbers en volgers op de hoogte.

Donderdag 8 februari
Het team en de staf zijn in alle vroegte (03:00 uur) vertrokken vanaf de club met de bus naar Schiphol. Het is goed om te zien dat, ondanks de eigen bijdrage van € 325 per persoon, de complete groep (spelers en staf) in Torremolinos aanwezig is. Na een prima vlucht ging de groep direct naar het hotel. Na het inchecken werd de eerste training afgewerkt in Estadio municipal de futbol el pinar.

Vrijdag 9 febuari
Na het ontbijt stond de gym en het zwembad op het programma. Daarna werd de teamfoto gemaakt in ons prachtige uittenue. Op 2240 km van huis kun je met recht spreken van een uittenue. Vanmiddag is er een oefenwedstrijd gespeeld tegen het Zwitserse SC Bouchs. In de stromende regen (dat dan weer wel) werd het 1-1. Daarna weer tijd voor ontspanning.

Zaterdag 10 februari
Chill-out voor team en staf.

Zondag 11 februari
Terug naar Nederland.

Hieronder een paar foto's.

Hieronder paar korte filmpjes.

Spelers in de gym

Spelers in de gym

Training in het zwembad

Oefenwedstrijd

Mo erin

Roelof eruit

Herkenbaar