Opnieuw zomertrainingen bij CVV Zwervers (5 t/m 12 jaar)

Gepubliceerd: woensdag 29 mei 2024 | 14:38

Na het succes van 2023 ook dit jaar weer Zomertrainingen bij CVV Zwervers.

Vind jij het ook zo jammer dat het voetbalseizoen er bijna op zit. Voor kinderen die graag na het seizoen door willen trainen is er net als vorig jaar een speciaal aanbod bij CVV Zwervers.
Train twee keer per week, en dat vier weken lang, onder leiding van goede jeugdtrainers door.
Het plezier van voetballen staat voorop. Bij deelname aan de trainingen ontvang je een volledig Robey trainingstenue welke je mag houden.

Zowel leden als niet leden van CVV Zwervers zijn van harte welkom. Over het algemeen nemen er kinderen deel in de leeftijd van 5 t/m 12 jaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

Maandag 17 juni, 24 juni, 01 juli en 08 juli 2024
Woensdag 19 juni, 26 juni, 03 juli en 10 juli 2024

Tijd: 17.30 - 18.30 uur

Locatie: Sportpark Couwenhoek (CVV Zwervers)

Kosten: eenmalig 75 euro. Dit is inclusief het trainingstenue. Dit is natuurlijk een ander tenue dan het afgelopen jaar.

Via onderstaande link kan je je aanmelden. Je ontvangt dan persoonlijk meer informatie wat de trainingen inhouden en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Klik hier om je aan te melden.

Foto: deelnemers van de editie 2023. Met toen een mooi oranje tenue van Robey.