Skip to main content

Nieuwsflits!

Omdat we merken dat niet alle leden even goed op de hoogte zijn van relevante nieuwsberichten of ontwikkelingen sturen we een paar keer per jaar een nieuwsflits naar de beschikbare emails van onze leden. In die mail staat een veilige link naar deze nieuwsflits. Dit is Nieuwsflits nummer 3.

Vergroten

Hard gewerkt in de zomerstop!

De zomerstop loopt ten einde. De herenselectie heeft de eerste training alweer achter de rug. Toch hebben veel vrijwilligers niet stilgezeten de afgelopen maanden. Er is heel veel werk verzet. Zonder compleet te zijn volgt hier een kleine opsomming:

 • Tribune, clubhuis en vloer zithoek geverfd;
 • Onkruid (weegbree) verwijdert bij veld 4;
 • "Oude" scorebord verplaatst naar veld 2 en voorbereidingen getroffen voor nieuw LED-scherm veld 1;
 • Vloer kantine voorzien van nieuwe laag (dus geen voetbalschoenen in de kantine);
 • Ballenhok opgeruimd en materialen uitgezocht en nieuw besteld;
 • Velden 3 en 4 voorzien van 25 m3 zand;
 • Blauw-witte stoeltjes in kleedkamer 1 en 2 geplaatst;
 • Nieuwe banners opgehangen;
 • Stellages voorraadcontainer schoongemaakt;
 • Etc. etc.

Het park ligt er geweldig bij en ook het clubgebouw is klaar voor een nieuw seizoen.

Afsluiting Couwenhoekseweg van 21/8 t/m 4/9

Van 21 augustus tot en met 4 september is de Couwenhoekseweg vanaf de boven aan de dijk tot en met de rotonde afgesloten. We hebben onze teleurstelling uitgesproken bij de gemeente over deze ongelukkige planning. Dit had beter in de zomerstop kunnen plaatsvinden. In overleg met de gemeente is nu het volgende afgesproken:

 • Maandag tot en met vrijdag en de zondag kan het parkeerterrein bij Zwervers in die periode alleen maar bereikt worden via de Keerkring, de Westerlengte en dan door de nieuwbouwwijk (Anna van Capelle Park). Er worden rijplaten neergelegd zodat de parkeerplaats bereikbaar is.
 • Op zaterdagen is de Couwenhoekseweg bij de rotonde wel open. Bezoekers kunnen dan via het werkvak naar de parkeerplaats.

Het wordt even behelpen maar als iedereen zoveel mogelijk met de fiets komt gaan we deze drie weken wel doorkomen. Parkeer s.v.p. niet bij onze buren in de woonwijk.

Start trainingen en trainingsschema

Op 7 augustus is de herenselectie en de JO18-1 weer begonnen met trainen. Dit als voorbereiding op de Capelle Bokaal van aanstaand weekend. De selectieteams beginnen op maandag 14 augustus en alle andere teams starten in de week van 21 augustus.

De trainingsschema's zijn onlangs ietwat aangepast. De laatste stand van zaken, inclusief het trainingsoverzicht per dag, kun je zien door te klikken op onderstaande button. 

Zaterdag 12 augustus. Eerste editie Capelle Bokaal

Op 12 augustus strijden de drie Capelse voetbalclubs om de Capelle Bokaal. In een compact format spelen vv Capelle, SVS en CVV Zwervers de komende drie jaar lang om deze Capelse Cup. 
De eerste editie wordt bij vv Capelle gespeeld. De tweede versie in 2024 bij SVS en CVV Zwervers sluit het bal met editie 2025. Het toernooi wordt op één dag gespeeld waarbij van elke vereniging het eerste, tweede en het hoogste jeugdteam deel zal nemen. Elke vereniging speelt met het betreffende team tegen beide andere clubs. De wedstrijden duren 45 minuten. De vereniging die de meeste punten haalt wint de bokaal. Daarnaast wordt er gespeeld om de Capelse penalty bokaal. 

Contributie nota komt eraan!

Eind augustus ontvangt iedereen die contributieplichtig is de contributienota. Ook dit jaar doet het bedrijf NIKKI dat voor ons. Je kunt kiezen of je de contributie in één keer wilt betalen (zonder administratiekosten) of dat je de betaling liever in 10 gelijke termijnen wilt betalen. In het laatste geval komen er administratiekosten bij.

Zorg ervoor dat je de contributie op tijd betaald. Dat zorgt er namelijk voor dat de club zijn financiële verplichtingen kan blijven nakomen. Daarnaast voorkom je een speel- en trainverbod hetgeen ook weer jouw teamgenoten dupeert.
Verder is het van belang dat jouw contactgegevens (email en telefoonnummer) bij ons up to date zijn zodat we jou kunnen bereiken.

Vacatures en vrijwilligers

Omdat we nog steeds op sommige plekken enthousiaste vrijwilligers kunnen gebruiken doen we nogmaals deze oproep. 

We hebben verschillende mogelijkheden en zijn uiterst flexibel met de inzet en tijdsbesteding. 

We hebben dringend hulp en versterking nodig bij de kledingcommissie, in de keuken, achter de bar en bij de sponsorcommissie. Ook zoeken we met de grootste spoed scheidsrechters en jeugdtrainers. Ook al heb je geen ervaring, wij helpen jou. Voor de meeste functies hebben we een (bescheiden) vrijwilligersvergoeding beschikbaar.

Let op: andere openingstijden en servicekaders kledingshop bij start seizoen

Bij de start van het nieuwe seizoen gelden er andere openingstijden en servicekaders bij de kledingshop. De eerste week zijn alleen maar nieuwe leden welkom die hun tenue komen ophalen zodat ze deel kunnen nemen aan de wedstrijden en voor de jeugd ook de trainingen.

Vanaf woensdag 16 augustus tot en met donderdag 24 augustus is de kledingshop open (UITSLUITEND VOOR NIEUWE LEDEN)  volgens het onderstaande rooster:

 • woensdag 16 augustus van 18:30 - 20:00 uur 
 • donderdag 17 augustus van 18:30 - 20:00 uur
 • maandag 21 augustus van 18:30 - 20:00 uur 
 • dinsdag 22 augustus van 18:30 - 20:00 uur 
 • woensdag 23 augustus van 18:30 - 20:00 uur
 • donderdag 24 augustus van 18:30 - 20:00 uur


Op de bovenstaande dagen kan er dus niet geruild worden of kleding worden ingeleverd. Als je uitsluitend kleding wilt inleveren dan kan dat ook op alle avonden vanaf 21/8 aan de bar. Doe dan wel een briefje met jouw naam, team en telefoonnummer erbij. De kledingcommissie zal de ingeleverde kleding op een later moment controleren.

Vanaf de week van maandag 28 augustus is de kledingshop weer geopend op de reguliere dagen woensdag en donderdag van 18:45 - 19:45 uur. Er kan dan ook weer geruild en ingeleverd worden.

Mocht je vragen hebben aan de kledingcommissie dan kun je een mail sturen naar: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Belangrijke data

Hieronder staan een paar belangrijke data die de moeite waard zijn om te onthouden:

 1. Ledenvergadering: Vrijdag 17 november van 20:00 uur - 21:00 uur.
 2. Nieuwjaarsbijeenkomst: Zaterdag 6 januari van 16:00 - 19:00 uur
 3. 30ste editie van de U13 CUP: 19 en 20 mei 2024
 4. Alle competitie- beker en inhaaldata van het komend speelseizoen kun je vinden in de speeldagenkalender van de KNVB. Klik hier voor de speeldagenkalender.