Skip to main content

JO13-2 kampioen 2e fase!

Gepubliceerd: Tuesday 23 January 2024 | 9:46

Zaterdag 13 januari stond er voor de JO13-2 nog een inhaalwedstrijd op het progamma.
De wedstrijd tegen Alexandria'66 was een belangrijke, als wij deze wonnen dan betekende dat wij kampioen waren van de 2e fase. 
Ik kan mij niet herinneren wanneer ik voor het laatst nerveus was als trainer voor een wedstrijd.

Met muziek op de achtergrond deden wij de warming-up terwijl de tegenstander nog niet compleet was. Het zal toch niet gebeuren dat zij niet compleet zouden zijn en het niet door kon gaan.

Iets later dan gepland begon de wedstrijd dan toch en al mijn zenuwen, en ik denk ook die van de ouders, waren als sneeuw voor de zon verdwenen. 

Na nog geen 6 minuten op de klok en het stond al 3-0! Wat een begin van de wedstrijd, de fouten van alexandria'66 werden genadeloos afgestraft. Iedereen had een bijdrage in het spel waardoor we als team de wedstrijd naar ons toe trokkken. Het werd 6-0 in de eerste helft door goals van Xavi Vaes, Lucas Berghout en Benyamin Bouaouiouich en drie goals van Nick Leune. Nu kon het toch niet meer misgaan dus begonnen de ouders de kampioens T-shirt te maken. 

In de 2e helft gingen we verder waar we gebleven waren op jacht naar meer goals. Alexandria wist nog wel twee keer te scoren maar dat kon de pret niet drukken. Nick maakte zijn dubbele hattrick compleet en het laatste en tiende doelpunt werd gemaakt door aanvoerder Lucas. Het was tevens het laatste moment van de wedstrijd waarna iedereen het veld op kwam om feest te vieren.

Na de wedstrijd stonden de ouders klaar met de versierde T-shirts en konden de jongens onder het genot van (kinder)champagne het kampioenschap van de 2e fase vieren.

Namens de trainers, gefeliciteerd en ouders bedankt voor jullie enthousiasme. Op naar fase 3.

Trainers
Dwight Robinson, Martijn de Jongh en Volan Vaes.

JO13-2 
Jort, Lucas, Liam T. Liam S. Lewis, Xavi, Quinlann, Jay, Benjamin, Nick, Jaylizio, Milan, Mats, Anthony, Benyamin en Xavi V.