Skip to main content

Assistent trainer gezocht voor Zwervers 1 en 2 (seizoen 2024-2025)

Gepubliceerd: Wednesday 17 April 2024 | 13:41

Voor het seizoen 2024-2025 is CVV Zwervers op zoek naar een assistent- trainer voor zowel het 1e als 2e team. Zwervers-1 speelt momenteel in de 2e klasse en Zwervers 2 speelt in de reserve 2e klasse maar heeft de ambitie om dit seizoen te promoveren naar de reserve 1e klasse op zaterdag.

Bij CVV Zwervers gaan prestatie en plezier hand in hand. We verwachten dat jij deze balans ook ondersteunt en helpt te realiseren. Als assistent trainer/coach van onze selectieteams ben je een belangrijk gezicht naar buiten, maar zeker ook naar binnen. Je bent een clubman die ook zichtbaar en toegankelijk is voor de leden van onze club en zich in woord en geschrift correct en representatief gedraagt. Voor beide functies gelden de onderstaande taken.

Belangrijke taken van deze functie

  • Je assisteert bij het voorbereiden en uitvoeren van de trainingen van heren-1 of heren-2;
  • Je assisteert bij de trainingen op dinsdag en donderdag en eventueel een 3e dag in de week;
  • Je assisteert de hoofdtrainer bij alle wedstrijden (voorbereiden, coaching, analyseren, evalueren)
  • Je zorgt er mede voor dat het team zich gedraagt conform de gedragsregels van de vereniging.

Profiel
Je bent een betrokken, enthousiaste en zelfstandige verenigingsman die presteren en plezier in voetbal als passie heeft. Je hebt relevante ervaring in het trainingsvak en je communiceert op verschillende niveaus. Je bent transparant in je doen en laten en laat het juiste voorbeeldgedrag zien.

Organisatorische positie
De assistent-trainer legt verantwoording af aan de hoofdtrainer en de technisch manager van de club.

  • Bestuurslid technische zaken evalueert met de hoofd- en assistent-trainer periodiek de voortgang van de club/teammail, de trainingen en het functioneren van de assistent-trainer zelf.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Neem dan contact op met technisch manager Rob Naaktgeboren via 06-23978190 of This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 (Op de foto: Marco Jalink nieuwe hoofdtrainer Zwervers-1)